Referenties

Deze klanten gingen u voor en delen hier hun ervaringen.

Referenties

Wat zeggen mensen over Different Energy Energie Makelaars?

"Het inkopen van onze energie in samenwerking met Energie Makelaars heeft ons op jaarbasis een grote kostenbesparing opgeleverd. Wij zijn blij dat we geen omkijk hebben naar onze contracten en de dure variabele prijzen bij ons niet meer voorkomen."

"Al sinds jaren bekijkt Miranda wat de nieuwe prijzen zijn bij de leveranciers, zodat wij niet meer naar variabele prijzen kijken, dit zijn namelijk de duurste prijzen. De overstap naar de nieuwe leverancier verliep vlot en vakkundig."

"Omdat wij relatief veel energie verbruiken in de horeca, zijn de besparingen erg hoog per jaar. Wij zijn heel blij met het advies van Miranda!"

"Miranda heft mij uitstekend geholpen. Ieder jaar helpt zij mij met het kijken naar wie de goedkoopste leverancier is. Ik zal nooit meer variabele energie nemen, aangezien die prijzen een stuk hoger zijn, dan het advies en het contract wat ik via Miranda aangeboden krijg. Daarbij was het een opluchting te weten dat ik zelf niet aan de overstap hoefde te doen."

"Wij houden lage prijzen voor de energie, omdat Miranda voor ons actief op zoek gaat naar die goedkope prijzen. Zij weet als geen ander wat er speelt in de wereld van de energie en ons vertrouwen in haar is dan ook groot. Niet alleen ons vertrouwen moet goed zitten, ook het prettige communicatiecontact met de energiemaatschappij zelf, zijn voor ons doorslaggevend in onze keuze. Daarom zitten wij nu bij Greenfoot. Greenfoot heeft korte lijnen, en kunnen direct wijzigingen toepassen."

"Via Energie Makelaars word ik sinds enkele jaren op de hoogte gebracht over energiebesparende mogelijkheden en de meest gunstige energieleveranciers. Miranda helpt mij iedere keer weer met veel aandacht. Hierbij wil ik Miranda dan ook danken voor haar inzichten en het verzorgen van de transitie naar de nieuwe leverancier."

"Miranda Harmsen van Energie Makelaars zorgt ervoor dat u de laagste tarieven krijgt voor uw energie (gas en elektriciteit)! Daar hoeft u zelf niets voor te doen, want Miranda houdt dit bij en levert u op tijd een voorstel hiervoor. Zelf zoeken en berekeningen maken naar energieprijzen bij de goedkoopste energieleverancier (met grote kans dat u dingen over het hoofd ziet) is verleden tijd! Want door Miranda wordt dit allemaal tot in de puntjes deskundig uitgezocht en kunt u rustig achterover leunen. Ook de aanmelding bij de nieuwe Energiemaatschappij wordt door haar geregeld. En dat (onbegrijpelijk, maar waar) is kostenloos! Kortom: ga naar Energie Makelaars en zegt dit voort!"

"Wij worden jaarlijks enorm goed geholpen door Miranda Harmsen van Energie Makelaars bij het uitzoeken van de goedkoopste energieleverancier. Vroeger zochten we hier zelf naar. Dat kostte ons veel tijd, maar we bezaten ook niet alle benodigde kennis hierover. Sinds Miranda dit uitzoeken voor ons doet, en zelfs kostenloos!, kunnen we met een gerust hart dit aan haar overlaten. Want zij doet dit TIP-TOP, voor de laagste en beste energietarieven en energieleveranciers! Miranda, wij danken je hiervoor heel hartelijk en wensen je veel succes toe met je bedrijf Energie Makelaars! Klasse wat voor werk jij levert!"